1a Trobada de Productors i Restauradors al Montseny

Ahir 23 de novembre, a Santa Maria de Palautordera es va portar a terme la 1a trobada de productors i restauradors al Montseny. L’objectiu fonamental va ser crear un punt de trobada per generar sinèrgies entre empresaris del territori, per tal d’impulsar la utilització  de productes de proximitat per part  dels restaurants de la zona.

A la jornada, organitzada per l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, hi van participar 25 empreses i va comptar amb el suport del Parc Natural del Montseny, Osona Turisme, Turisme Vallès, Turisme la Selva i les Diputacions de Barcelona i Girona.

La trobada va estar molt ben valorada per part dels assistents qui, malgrat sovint creuen que hi ha dificultats en el subministrament a causa de les distàncies o la poca compra, pretenen assistir novament en una trobada que es pugui fer més endavant.

Aquesta acció s’enmarca dins la Carta Europea de Turisme Sostenible (on el Parc Natural del Montseny i algunes empreses ja estan adherides). De fet, algun dels objectius d’aquesta són treballar en col.laboració tot implicant els diferents agents relacionats amb el turisme a l’àrea protegida, afavorir un desenvolupament turístic sostenible o augmentar els beneficis del turisme per l’economia local. + info: http://parcs.diba.cat/web/montseny/cets-al-montseny

????????????????

DSC_1572

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s