El Montseny, sota la mirada d’uns emprenedors de turisme rural

La Noemí i en Jaume fa 7 anys que van arribar a Mas Buxaus, a Arbúcies. Com sempre diuen, són molt feliços al gaudir d’aquest entorn.

buxaus

Ens comenten que el seu racó preferit del Montseny és “perdre’t per la fageda i salts d’aigua amagats entre El Buxaus (Arbúcies) i la carretera de Sant Martí i que enmig d’aquests boscos pots sentir cada estació de l’any amb tot el que cada una et dóna” Afegeixen que ” a la primavera té aquest verd tan viu i els rius i salts carregats aigua. L’estiu et dóna una fantàstica ombra i frescor mentre hi passeges; la tardor t’envolta d’una gran varietat de colors i l’hivern et dóna la pau i el silenci dels arbres nuus a l’espera de recuperar la nova vestimenta.”

570403453031174

Estan convençuts que “El Castell de Montsoriu és d’obligada visita guiada perquè et permet autotransportar-te a l’edat medieval”.

Segons ells, el que fa el Montseny tan especial és “la gran varietat d’espècies tan a nivell de flora com de fauna. Els seus desnivells ens permet gaudir d’uns paisatges molt variats . Des d’una fageda com la que us comentava fins a un pic tant imponent com Les Agudes, com també les planes més semblants a l’alta muntanya. Ah, sense oblidar les vistes que ens regala al llarg de les tres comarques on està situat(La Selva, Osona i el Vallès Oriental).

+ info: MAS BUXAUS – www.elbuxaus.net 

Deixa un comentari